Diskuse

Nenávist mozek zatemňuje!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Především , nejen návrat do Evropy, ale hlavně setrvání v ní s takovým prezidentem, jakého v součastnosti máme, je velmi obtížné, skoro až nereálné. Proto se nedivte, že ho mají lidé plné zuby.

2 1
možnosti

:-)   Napsal jste to pěkně ! Souhlas!  R^R^R^

1 2
možnosti
Foto

To víte, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Nakonec i mne pan president (a spoustu dalších) označil za lumpenkavárenského povaleče, ač mě vůbec nezná.

Kdo seje vítr, sklízí bouři. ATD.

Rv

6 2
možnosti
Foto

U sposty lidí (včetně mě) to není nenávist, ale pohrdání. Je s podivem, kolik lidí toto nechce rozlišovat a všechny ne-obdivné hlasy, včetně korektní kritiky interpretuje jednotně. Svým způsobem to chápu. Ono je to mnohem jednodužší všechno hodit do jednoho pytle a označit to za nenávist. Nenávist legitimizuje boj proti jejím nositelům, není pak nutno naslouchat oponentům s jiným názorem.

5 0
možnosti

Vy jste se až dnes probudil ... . Rok 0 (89), nepřinesla hromadnou převýchovu dělnicko-úřednické třídy na občanskou společnost jež vytváří podle hodnot vrstvy.

Zde chybí další společenské vrstvy jež byly likvidovány od roku 1938, dále 1948 a 1968.

Předávalo u nás generační vlastnictví, třeba bank, firem, podniků, živností, zemědělství, praxe ... .

Dělnická třída to prostě vyhubila a je zde jen vrstva jež zná jen své potřeby, jak ze všeho třískat peníze, spoléhat že je nějaká autorita povede, bude jim umetat cestičku a zajišťovat blahobyt ... .

Ostatně to už ke konci pranýřovali veřejně i komunisti, třeba komedia Zítra to roztočíme drahoušku, Co je doma to se počítá ... .

Jak to že po roce 0 zde nejsou za 25 let velké osobnosti z celého společenského spektra ?  Vše je závislé jen na politicích ... . 

Bohužel zde jsou takto rozdané karty a tato většina vytlačuje vše co je zdárné, samostatné, ctí hodnoty a rozvíjí hodnoty osobního vlastnictví a podnikání ... .

Je to celosvětové memento co se stane se společností kde převládne jedna vrstva jež vše pozitivní dusí ... .

4 0
možnosti

J32a89r21a 80R78a91n93k

21. 5. 2015 17:18

Moralni spolecnost u nas po 48. neexistovala, byli ti co vzali a ti, kteri bud mlceli ze strachu a nebo se snazili uteci i za cenu zivota.....

5 0
možnosti